Single Release

Zangeres José Sep gevraagd voor duet met Vlaamse zanger

01-04-2019 19:45

Het zal niemand ontgaan zijn dat José Sep erg hard aan de weg aan het timmeren is. Na het grote succes van haar recente hit `In de nacht ben jij gekomen´ wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt door Manfred Jongenelis aan een waardige opvolger. 'Maar ik maak even een uitstapje` vertelt de zangeres aan onze redactie.

'Een half jaartje geleden werd ik benaderd door een bekende Vlaamse zanger met de vraag of ik met hem een duet wilde opnemen. Een hele eer natuurlijk. Steve Tielens, de polonaise koning van Vlaanderen, die tot de top van de Vlaamse artiesten scene behoort had al eens een nummer 1 hit in zijn land. We kenden elkaar al uit het circuit maar hebben onder het genot van een Vlaamse lunch een gezellig gesprek gehad over het vak en de ideeën die hij had. Zijn enthousiasme werkte enorm aanstekelijk. En al snel was zijn voorstel voor het duet in kannen en kruiken. We gaan dit liedje in eerste instantie op de Vlaamse markt uitbrengen en het zal over een paar weken in de release gaan. De clip is ook al geschoten en we zijn er zeker in geslaagd om er weer iets origineels van te maken, glundert José.

Naast alle optredens in Nederland zal de goedlachse Brabantse daarbij ook regelmatig in het Vlaamse land te zien zijn. 'Ik ben erg blij met deze ontwikkelingen en ik heb nog een heel leuk nieuwtje. Na Dutchvalley in 2017 sta ik dit jaar wederom op een groot festival: Paaspop. Helemaal te gek. Laat de zomer maar komen! jubelt José.