Algemeen

Zanger Marco Carolus pakt flink uit dit jaar

01-02-2019 16:28

Zanger Marco Carolus komt dit carnavals- en Aprés-skiseizoen niet met één maar met twee nieuwe singles uit. Met deze twee nieuwe singles laat Marco zien dat hij als zanger serieus aan de weg aan het timmeren is, en zichzelf breed op de markt kan zetten.

Sinds 2014 is Marco als zanger aan het werk, en heeft reeds vier eigen nummers uit. Voorheen was hij jaren lang werkzaam als DJ en geluidsman voor artiesten. Het eerste nummer dat dit jaar uitkomt draagt de titel, "Het dak gaat eraf". Een kreet die Marco op het lijf geschreven is. Zijn motto is namelijk al jaar en dag, "Het dak gaat eraf, en de tent gaat op z'n kop".

Voor de tekst en de melodie heeft Marco Ton Spronk benaderd. Samen met Pascal de Vormer hebben zij dit geweldige nummer geschreven en gecomponeerd. In de studio van Strictly Music, is het nummer volledig tot zijn recht gekomen. Dit is nu het 2e jaar dat Marco de samenwerking met Peter van Nierop, eigenaar van Strictly Music, aangaat.

Zeer binnenkort komt er ook nog een echte traditionele carnavalskraker uit van Marco. Uiteraard weer een echte meezinger!