Nieuws

Willem Barth zit vast op Curaçao

19-03-2020 20:01

Willem Barth 'geniet' momenteel van een vakantie in Curaçao. Het was de bedoeling om aanstaande zaterdag terug te vliegen naar Nederland, maar vanwege het coronavirus zijn een groot aantal vluchten geschrapt. Gisteren kreeg Willem van z'n zoon het verontrustende bericht te horen dat zijn vader was opgenomen in het ziekenhuis i.v.m. vocht bij z'n longen.

'Het is echt crisis hier. De vluchten worden steeds minder. Iedereen wil hier zo snel mogelijk weg. Dan word je toch een klein beetje bang. Kan ik nog wel vliegen. Ik hoorde al dat zaterdag de laatste vlucht zou zijn. Die zouden wij dus toch nog meemaken. Er kan vanaf mei pas weer gevlogen worden. Vanwege de ziekenhuisopname van m'n vader wilde ik eerder naar huis. Ik heb ondertussen uren aan de telefoon gezeten om spoedig een vlucht te krijgen. Er is me beloofd dat we vanavond, donderdagavond dus, terug kunnen vliegen. Ik ben echter pas echt gerust als we in het vliegtuig zitten', aldus Willem.

Willem is wel blij dat z'n zoon hem op de hoogte heeft gesteld over z'n vader. niets zeggen over m'n vader. 'In eerste instantie wilden ze me dat niet laten weten omdat ze me deze vakantie gunden. Hij heeft gelukkig geen corona. De klachten die hij nu heeft, heeft hij al eerder gehad. De oorzaak ligt bij zijn hart omdat deze niet werk zoals het moet werken. Ik ben blij dat ik wel op de hoogte ben gesteld en hoop dat hij snel hersteld. Ik wil hem daarom snel bezoeken'.