Single Release

Will de Brouwer is weer helemaal in z'n element

08-01-2019 15:29

Het jaar 2019 is net begonnen en Will de Brouwer heeft zich weer op de vertrouwde feesttoer gegooid. Na zijn single "Alles draait om het leven", die goed werd opgepakt bij de radiostations komt hij nu zijn 9e single getiteld "Alles en Meer". Met het oog op carnaval en de andere feesten een nummer waar je geheid bij in beweging gaat komen. Is het niet in polonaise dan wel gewoon onder het kletsen. Een aanstootgevende beat zorgt hier wel voor.

Will is weer terug bij zijn begin waarin hij zijn feeststijl waar het mee begon, weer op zijn pootjes zet. Op verzoek van velen is zijn eerste uitgebrachte single "Ik wil met jou de hele wereld rond" gebruikt inmiddels door een travel programma van SBS6 waar we trots op zijn, als tweede track toegevoegd, een single die best nog eens onder de aandacht mag komen gezien de reacties en hij is regelmatig bij "Blik op de weg" te horen geweest tijdens alcohol controles in diverse auto's in het Brabantse land tijdens Carnaval.

Er zijn alweer plannen voor een vervolg en Will gaat binnenkort met Deyoso Records rond de tafel om een langere samenwerking te realiseren onder het label van Deyoso records. Zo hopen we een vaste lijn te creëren met nieuwe ideeën en gevarieerde (feest) nummers. Ook zal hierin Showtime Den Bosch een steentje gaan bijdragen om zo aan een totaal plaatje te komen Videoclip, single en productie in een mooi concept. Kortom Will is weer helemaal in zijn element.