Nieuws

Wie wordt 'Mini Star' van 2019?

21-05-2019 11:37

Op maandag 27 mei 2019 vindt bij Sir Winston Club Partycentrum in Rijswijk de grote finale van de talentenjacht 'Wie wordt het Winter en MiniStar zangtalent van 2019?'. Zestien Winter Start kandidaten en zes Mini Star kandidaten strijden apart in deze grote finale. In de pauzes zijn er leuke gastoptredens van de Haagse zanger Michael Angelo Levöleger en George Lotze. De juri bestaat uit Inge Verheijen, Ingrid Simons, Denny Braaf, Robert Leroy, Bob Offenberg en Ben Sproet. De presentatie is in handen van Mick van der Hoek en Helen Schild. De aanvang is vanaf 19.00 uur, de zaal gaat open om 18.30 uur en de entree is gratis.

De winnaar ontvangt voor een bedrag van € 3000.00 aan optredens, een complete studio-opname bij The Ratpack Studio, vijf dagen optreden in de Spaanse badplaats Carihuela, een optreden bij het grote Artiestenfestival 033live in Amersfoort en een optreden bij het Artiesten Feest de Kabouterhut in Amersfoort.

Deze Winter 'Mini Star' Talentenjacht is mede mogelijk gemaakt door de sponsors: The Ratpack Studio, SE Music Studio, Henny Seysener (Visagie & Hairstylist) en Bram Heimens Fotografie.