Algemeen

Welke track wordt volgende week de nieuwe 'In de spotlight'

06-02-2019 19:11

Elke week nomineren Nederhits en Oranje Shownieuws vijf platen die kans maken om het predicaat 'In de Spotlight' te bemachtigen. De kandidaten voor week 7 zijn: Jettie Pallettie – Lieve Sgat, Jeroen Van Zelst - Laat Ze Maar Kletsen, Noord-Holland Duo - Loze woorden, Rudy de Wit - Onder De Volle Maan en Robert Pater - Ik Kan Jou Niet Vertrouwen

NederHits is een hitlijst gericht op fans van Nederlandstalige muziek. Volkse muziek in de breedste zin van het woord, maar ook van de artiesten die door fans van volksmuziek vaak beluisterd worden. Overige artiesten worden door onze back-end wel gevolgd, maar worden niet meegenomen in het samenstellen van de lijsten. Er kan op de artiesten overzicht pagina wel op gezocht worden.

De artiesten en tracks database is gekoppeld aan Spotify en wordt elke nacht bijgewerkt met de nieuwste releases. Ook de populariteit op Spotify wordt van alle artiesten en tracks elke nacht bijgewerkt en meegenomen in de waardering voor de hitlijsten.

Voor elke artiest die door het systeem wordt gevolgd, is een pagina op te roepen met daarbij een lijst van populairste tracks, alle via Spotify uitgebrachte albums, singles en compilaties, een lijst met vergelijkbare artiesten, grafiek van populariteit verloop en extra informatie indien beschikbaar (bijv. een biografie en social media links). Voor het aanpassen van de biografie/social media gegevens kunnen artiesten contact opnemen met Nederhits via info@nederhits.nl

Onze database bevat meer dan 3000 artiesten van Nederlandse bodem waarvan wij de releases en populariteit volgen. Mocht je niet te vinden zijn in onze database, maar wel releases beschikbaar hebben op Spotify, neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen toevoegen. Bij voorkeur met een link naar je artiesten pagina op Spotify.Naast 'In de Spotlight' kent Nederhits.nl ook de NederTop 50, de NederTip 20 en de Artiesten Top 100. De nieuwe hitlijst verschijnt elke woensdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur.