Algemeen

Vierde single voor Robin van Herwijnen is getiteld 'De waarheid is hard'

03-05-2019 17:07

Zanger en Dj Robin van Herwijnen uit Waspik is inmiddels alweer toe aan zijn vierde single. Na zijn grote succes met nummers als "Schud die billen" en "De tijd gaat zo snel" is hij opnieuw de studio ingegaan voor een nieuwe feestplaat. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die al zijn singles maakte, heeft hij een gloednieuwe feestplaat opgenomen met de titel; "De waarheid is hard". Een lekkere beat met een hoog meezing-refrein en een vette accordeon geven deze nieuwe plaat een hele commerciële tint. Het nummer is geschreven door Andre Kooiman en geproduceert in zijn studio in Raamsdonksveer.

Naast zijn zang carrière is Robin van Herwijnen ook heel druk met zijn bedrijf RVH events. Op 22 juni organiseert hij een grote Hollandse avond met top artiesten als John de Bever en Stef Ekkel waar hij natuurlijk zelf ook zijn singles zal zingen.

Met deze heerlijke meezinger heeft Robin van Herwijnen weer een geweldige single gemaakt die net als zijn voorgaande singles die bij velen zeker in de smaak zal vallen! Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl