Single Release

Triple NiX maakt met 'De allerlaatste is van ons' uw feest compleet

18-05-2019 14:54

Drie nuchtere Twentenaren, te weten Herwin Schipper, Elroy Riesmeijer en Walter Snijders, weten inmiddels dat was als een geintje begon, een bijzondere wending kan krijgen. Twee jaar geleden staken de mannen de koppen bij elkaar en gaven volgens ingewijden een spetterend optreden tijdens het Sterrengala in Losser. Dat leverde hen een groot aantal optredens bij andere evenementen op. Ook werden ze door de organisatie van het Sterrengala gevraagd om vanwege het enorme succes om nogmaals terug te keren op dit festijn. Twee jaar later ging het 'dak' er wederom af.

Wekelijks wordt er gerepeteerd om feestmuziek toe te voegen aan hun repertoire. Triple NiX laat ons weten dat er op een gegeven moment het idee boven kwam drijven om een eigen single op te nemen. Zogezegd, zo gedaan. Bij Studio M-Works in Enschede o.l.v. producer Maarten de Groot is onlangs 'De allerlaatste is van ons' opgenomen. De tekst is geschreven door Almeloër Hans Louws.

'De basis bestaat dus louter uit Twentenaren en daar zijn we best trots op. Een aantal topmuzikanten waaronder accordeonist Daniël Metz en trompettist Jan Wessels hebben hun medewerking hieraan verleend. Natuurlijk hebben we het nummer ook al meerdere keren vertolkt tijdens onze optredens. Dat leverde ons heel veel positieve reacties op. Het publiek laat weten dat 'De allerlaatste is van ons' een lekker in het gehoor liggend lied is waarvan de tekst eenvoudig is mee te zingen…..en dat was ook onze insteek', onthult Triple NiX.

Op vrijdag 14 juni 2019 vindt bij Café 't Wiefke gelegen aan de Brinkstraat 41 in Losser de officiële releaseparty plaats. Meewerkende artiesten zijn Martin Dams en Monique Heegen. De aanvang is vanaf 21.00 uur en de entree is geheel gratis. Meer info: https://www.facebook.com/triplenixlosser/