Single Release

Tony Anderson bezingt in 'Laat mij gelukkig zijn' de problemen die in relaties voorkomen

27-06-2019 10:01

Op donderdag 27 juni 2019 presenteert Tony Anderson z'n nieuwe single 'Laat mij gelukkig zijn' bij De Plashoeve, gelegen aan de Baambrugse Zuwe 167 in Vinkeveen. Tony heeft de pakkende tekst en muziek zelf geschreven en samen met het DGV management van Dennis Verwei de productie weten te verwezenlijken. De opnames vonden plaats bij de Music Experience Studio o.l.v. producer Jeroen Dirksen. Volgens Tony is het een liedje geworden die voor iedereen van toepassing kan zijn.

In het dagelijkse leven hoor je vaak dat het in relaties niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Dat inspireerde Tony Anderson om een lied te schrijven waarin een aantal voorkomende problemen worden benoemd. 'Denk bijvoorbeeld aan de drank die regelmatig de grootste vriend blijkt te zijn. Ook egoïsme staat in de top tien van de meest besproken problemen. Daarnaast wordt er niet meer met elkaar gesproken en zijn de 'geliefden' elkaar meer dan zat. Om die nare tijd achter zich te laten probeer ik ze met opbeurende woorden de hoop te geven dat het nog niet voorbij hoeft te zijn', vertelt Tony.

De kaasmarkt en een kroeg in Alkmaar van een goede vriend van Tony vormen het toneel van de bijbehorende clip. 'Ik heb speciaal een model ingehuurd die op hoge hakken de aandacht van trekt van menigeen. Ik ben zelf door twee kaasdragers gedragen. De weersomstandigheden waren perfect', glundert Tony.

Tijdens de gratis toegankelijke releaseparty zijn ook optredens van Ramon Sandbergen, Leo Nardell, Hans Merkx, Dario, Hans Kap, Noord Holland duo en Sasja Brouwers. De aanvang is vanaf 20.00 uur.