Algemeen

Tinus Hoekstra verrast z'n fans met 'Ze is zo lekker'

19-05-2020 20:23

Tinus Hoekstra zit net zoals alle artiesten al wekenlang thuis. Dat is helemaal niets voor hem. Normaal gesproken staat hij elk weekend wel ergens het publiek te vermaken. De coronacrisis heeft een behoorlijke impact op z'n dagelijkse leven. Hij hoopt dat de overheid snel besluit om het normale leven weer op te pakken. Tinus wordt ondertussen helemaal gek van het thuiszitten en hoopt met z'n nieuwe single 'Ze is zo lekker' z'n fans te verblijden.

De zanger uit Doetichem wilde graag een lekker zomers liedje opnemen en dat is met dit salsa nummer meer dan gelukt. 'Na een zoektocht op Youtube kwam ik een clip tegen waarvan ik dacht dat mijn vaste producer Frank Verkooyen daar wel iets moois van kon maken. Hij heeft een compleet nieuwe verfrissend arrangement gemaakt waar ik blij van word. Natuurlijk baal ik ervan dat ik voorlopig het lied in het openbaar met publiek kan zingen. Daarom hoop ik dat de Nederlandstalige radiostations 'Ze is zo lekker' met open armen ontvangen.', aldus Tinus.

'Ze is zo lekker'' wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 20 mei 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren.