Single Release

Stil staan is geen optie bij 'Reünie' van Immer Hansi

07-01-2020 17:57

Met de witte bergtoppen in het vooruitzicht en de immens vrolijke beat van het laatste nummer van Immer Hansi kan 2020 niet mooier beginnen. Het nummer Reünie is een dijk van een parodie op het oorspronkelijke nummer van Snelle. Hiermee heeft de Partymeister van 2019 dé Après-Ski hit van 2020 in handen. Deze super meezingbare song is geproduceerd door John Dirne en DJ Maurice, die het après skiën in Nederland heeft uitgevonden! De single is uitgebracht onder het nieuwe label Goudmusic.

Afgelopen maand zette Immer Hansi de studio van Club Onderste Boven op z'n kop. Met een lawine vol confetti en vlaggetjes zong Hansi live op SLAM. Het werd een fest fur alle luisteraars op dé afterparty van deze radiozender. Met een lekkere schnaps in de hand hadden ook DJ's Tom van der Weerd en de zeer populaire Bram Krikke sehr viel spass!

Ook tijdens carnaval zal op menig feest tot in de late uurtjes worden gedanst op dé carnavals hit van het nieuwe jaar: Reünie. Stil staan is geen optie.

Immer Hansi kan zijn glück niet op, dit jaar steeg hij enorm in populariteit. Niet alleen werd hij uitgeroepen tot de Populairste Duitse Act bij de Party Awards, zijn nieuwste party hit "Reünie" staat ook bovenaan in de Nederlandse én Belgische Viral 50 van Spotify.