Nieuws

Stevens podiumgasten krijgt een tweede seizoen

15-07-2020 22:26

Jeroen Stevens die al 14 jaar zanger is en al 10 jaar actief is als figurant/acteur, is sinds 20 december 2019 presentator bij RTV EEN als opvolger van Gertjan "koffie". Elke vrijdagavond zat hij naast de charmante en altijd goedlachse Gea Bleuming. Elke week zaten er nieuwe gasten aan tafel met wie ze in gesprek gingen over uiteenlopende onderwerpen. Ook was er elke week muziek in de studio, maar door de Corona veranderde alles.

Het duo werd gescheiden, Gea bleef live in de studio, Jeroen kreeg het amusement op zich, de muzikanten namen filmpjes thuis op, alle items werden afgezonderd van elkaar opgenomen. Al was het anders, er was maar één doel en dat was een leuk programma maken. Alles met succes en nieuwe mogelijkheden. Het item van Jeroen verplaatste naar de zaterdagavond en ging verder onder de naam "Stevens podiumgasten". Op 4 juli was de laatste uitzending te zien, maar er werd meteen bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt.

In het nieuwe seizoen zullen er een paar kleine aanpassingen worden doorgevoerd onder andere het decor, maar verder blijft alles hetzelfde. De eerste artiesten staan alweer gepland. Het tweede seizoen van Stevens podiumgasten start op zaterdag 19 september. Op social media gaf Jeroen ook aan dat er een aantal dingen gaan veranderen omtrent zijn zangcarrière.

In september/oktober wordt er een fotoshoot gepland, zullen er gesprekken volgen voor een nieuwe single, gaat hij samen met Chris de Roo (Artiestenboekers) om de tafel voor een plan van aanpak. "Ik hoop zo snel mogelijk weer het podium op te kunnen, want ik mis alles. Het zingen, de gezelligheid, de mensen, gewoon alles wat er bij hoort", aldus Jeroen.

De eerste verandering is al doorgevoerd en dat is namelijk een vernieuwde website. Jeroen bedankt Purisa voor de jarenlange samenwerking en gaat verder met Webservicedienst. De vernieuwde website staat nu online www.jeroenstevens.com