Single Release

Stevan Bloema gooit het roer om

04-10-2019 12:05

Als voorloper van z'n aanstaande album welke op 25 oktober wordt gepresenteerd lanceert Stevan Bloema op 4 oktober z'n nieuwe single 'Mijn held'. Stevan kreeg de demo aangeboden door z'n producer Robert Dorn. Het is wel iets anders dan we hem gewend zijn, maar de sound past prima bij hem. Het is een mix van popmuziek en dance waarin de synthesizer een speciale rol heeft gekregen.

Het nummer dat Robert Dorn geschreven heeft gaat over vriendschap. Een goede vriend die je door dik en dun steunt is een held. 'Daar is het lied op gebaseerd. Ondanks de vernieuwde sound was de eerste indruk goed en besloten we om het nummer dan ook maar gelijk op te nemen', onthult Stevan.

Uiteraard verschijnt 'Mijn held' ook op z'n splinternieuwe album waarop eveneens vernieuwende nummers komen te staan. De albumpresentatie die plaatsvindt bij Theater & Congrescentrum de Molenberg in Delfzijl is al voor 75 % uitverkocht. Meewerkende artiesten zijn: Jannes, Ancora, Evert Baptist en Wim Drenthen. Meer info is te vergaren op www.stevanbloema.nl