Nieuws

Samenwerking tussen Oranje Shownieuws en Hart voor Muziek een feit

10-05-2019 20:33

Het Nederlandstalige muziekprogramma 'Hart voor Muziek' en Oranje Shownieuws gaan samenwerken. Oranje Shownieuws zal tijdens de opnamedagen aanwezig zijn om de artiesten voor de camera te interviewen. Deze Oranjeflitsen worden vervolgens op het YouTube kanaal van Oranje Shownieuws geplaatst. Daarnaast zullen alle activiteiten van FP2000 Events, waaronder geheel verzorgde artiestenreizen, ruimschoots onder de aandacht worden gebracht op het Oranje Shownieuws platform.

Zowel Frank Peters en René Weijmans van Hart voor Muziek als Hans van Aalst en Gert Reehuis van Oranje Shownieuws zijn van mening dat ze elkaar op deze manier perfect kunnen aanvullen. De eerstvolgende opnamedag van Hart voor Muziek vindt plaats op woensdag 12 juni 2019 op de Parade in 's-Hertogenbosch. Vanaf 19.30 uur zullen een groot aantal Nederlandstalige artiesten acte de présence geven. Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt.

'Hart voor Muziek' met Toppers van eigen bodem Is een Nederlandstalig muziekprogramma dat wekelijks word uitgezonden op diverse Tv-stations in Nederland en België. De opnames van het programma worden om de 6 weken opgenomen op diverse locaties. Op elke opnamedag worden 6 Tv-shows opgenomen met elk een 6-tal artiesten en verwelkomen we derhalve zo gemiddeld een 30-tal artiesten. In het programma zijn vaak de nieuwste singles van de artiesten te beluisteren doch is er daarnaast ook altijd ruimte voor een oude hit van hen. Kortom is het programma een mix van oud- en nieuw en van toppers en talenten voornamelijk van Hollandse bodem. De presentatie van de tv-shows is in handen van Ferry de Lits en het programma wordt muzikaal ondersteund door huis DJ Fonzz.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van diverse Nederlandse platenmaatschappijen die hun artiesten graag via ons medium aan het publiek willen presenteren.