Algemeen

Roland Verstappen kiest voor Foxtrot Music

12-05-2019 11:18

'Helemaal niets' en 'Zij is een wonder' zijn twee hits waarmee Roland Verstappen naam maakte in de Nederlandse hitlijsten. Zijn rouwe stemgeluid, landelijke uitstraling en muziek die niet bestaat uit 13 in een dozijn, maken hem tot een unieke zanger/artiest. Na 1997 bleef het landelijk wat stiller rondom Roland. Dit was niet dat hij stopte met muziek, maar hij werkte aan diverse andere projecten.

Het bloed kruipt toch waar het niet kruipen kan en Roland is nu alweer een tijdje bezig met zijn comeback. Roland heeft 5 albums uitgebracht. Aan het einde van de maand mei 2019 zijn nieuwe langverwachte album uit. In april kwam er contact tussen Roland en John van Leeuwen van Foxtrot Music. Roland was op zoek naar een management. Na een goed gesprek tussen Roland Verstappen, Kees Haak en John van Leeuwen werd er besloten om een samenwerking aan te gaan.

In de toekomst zullen ook de singles en het daaropvolgende album uitgebracht worden door Foxtrot Music. Ook de boekingen lopen vanaf nu via Foxtrot Music.