Nieuws

Rob Zorn neemt nieuwe single op bij Manfred Jongenelis

20-06-2019 14:23

Op 2 juli duikt Rob Zorn de studio van Manfred Jongenelis in om een nieuwe single op te nemen die in het najaar van 2019 gelanceerd gaat worden. Volgens Rob gaat een nummer worden helemaal naar zijn hart, namelijk een ballad. 'Voor mij een heel bijzonder nummer, alsof de duivel er mee speelde, kreeg ik dit nummer binnen, op het moment dat ik toen precies qua tekst in deze situatie zat', onthult Rob.

Rob kreeg de demo binnen van Co van Raaijen. 'Ik luisterde de demo en de tranen stroomden over mijn wangen. Het lied greep me vast en heeft me niet meer losgelaten. Ik heb nog wel getwijfeld omdat het een ballad is, maar die twijfel is 100.000% weg, mijn gevoel zegt, DOEN!!! Dit nummer is getiteld 'Ik kan niet zonder jou', verklapt Rob.

Een nieuw lied, maar met 100% Andre Hazes gehalte. Nu is mijn cirkel rond. Ooit ben ik begonnen met de nummers van Hazes en nu ga ik met een nummer uitkomen dat eigenlijk door Hazes himself gezongen had moeten zijn. Zoveel Hazes gehalte heeft dit, een mega meezinger. Ik ben ook weer superblij met Tjeerd, dat is namelijk net als met "My Dolly" de sponsor achter mijn nieuwe single met zijn bedrijf www.robotdiscounter.com, Tjeerd bedankt voor het vertrouwen en ons super leuke contact', glimlacht Rob.