Nieuws

Rob Zorn heeft geen drang meer om veel alcohol te drinken

03-02-2019 16:53

Nadat Rob Zorn op 17 november 2018 besloot om qua drank de handdoek in de ring te gooien laat hij weten hij totaal geen drang meer heeft om alcohol te moeten drinken. 'Als zanger dronk ik vaak te veel. Op een gegeven moment was het geen drinken meer, maar zuipen. Ik had totaal geen rem meer', onthult Rob.

Heel af en toe neemt hij nog wel een biertjes, maar dan blijft het bij één of twee glazen. 'Een totaal geheelonthouder wil en zal ik niet worden. Ik voel me wel super, dus ga ik op deze voet verder. Ik zal heus nog wel eens dronken worden en de fout in gaan, maar dat hoort ook bij het leven. Ik ben wel heel blij dat de drang om drank weg is. Ik kan het iedereen die teveel drinkt aanraden.

Om te laten zien dat Rob ook erg veel te danken heeft aan de steun van z'n vrouw Daniëlle heeft hij voor haar een Golden Retriever pup gekocht. 'Daniëlle is op 8 februari jarig. Ze wilde zo graag weer een Golden Retriever. Ik vond het een leuk idee om haar deze pup als verjaardagscadeau te geven. Het is een giga bijdehand hondje. Ze komt van een boerderij waar haar moeder heerlijk rondliep op het erf. Met een boerderijhond hebben wij super goede ervaringen, aldus Rob.

Bij thuiskomst was het een warm welkom voor haar. 'Onze andere hond Bull verwelkomde haar alsof ze hier al jaren liep en echt waar, binnen 1 minuut speelden ze met elkaar. Omdat het hondje in de auto twee scheetjes liet wilde Rob haar eerst Stinkerd noemen. Daniëlle vond de Roos gezien het knappe koppie van de pup een betere naam. Al met al heeft Roos een super begin van haar nieuwe leven bij ons, in een super warme mand', glundert Rob.