Single Release

Rob van Daal krijgt veel reacties op z'n parodie op Chateau Meiland

07-09-2019 19:11

Enkele uren nadat Bling Music vandaag de clip behorend bij de nieuwe single 'We gaan wijnen ( Hé trut)' gelanceerd werd krijgt volkszanger Rob van Daal zowel positieve als negatieve reacties op de parodie die hij gemaakt heeft op Chateau Meiland. Eén van de negatieve reacties gaat over het scoren over de rug van een ander.

Tekstschrijver Hans van Aalst legt uit dat een gimmick plaat altijd positieve en negatieve reacties krijgt.

'Als we het over het scoren over de rug van Martien hebben dan moet diegene die deze reactie geplaatst heeft zich realiseren dat Martien zelf meewerkt aan deze hype. Hij is te zien bij Ranking the stars en bijna elke omroep heeft hem al in een programma gestopt. Omdat hij nu heel populair is kwam Rob van Daal met het idee een parodie te maken op Chateau Meiland. Rob belde me vorige week zaterdag op dat hij een tekst nodig had op de melodielijn van z'n eerder verschenen single 'Hé trut'. Samen met Brenda van Abeelen heb ik de kreten uit het programma verwerkt in de tekst', vertelt Hans.

In de clip, die afgelopen woensdag is opgenomen is Rob te zien met zwarte wenkbrauwen. Uiteraard komen er een aantal hekenbare Chateau Meiland items terug. In ieder geval wordt het nummer in de horeca al grijs gedraaid. 'Je moet het ijzer smeden als het heet is……toch', meent van Daal.