Nieuws

Rob en Daniëlle Zorn voelen zich bezorgd om Chihuahua Rambo

14-01-2020 17:07

'Het is ook altijd wat', laat Rob Zorn Oranje Shownieuws weten. Nadat Rob en Daniëlle Zorn we 14 dagen geleden al een hondje in hebben moeten slapen, was het vandaag weer even schrikken. 'Daniëlle komt vanmiddag thuis met Rambo, onze Chihuahua, die vanmorgen onder narcose is geweest omdat er wat kiesjes uit zijn mond moesten. Alles was goed gegaan en Daniëlle heeft Rambo weer gehaald', vertelt Rob.

Op het moment dat Daniëlle thuis komt en Rambo even buiten een klein plasje wil laten doen gaat het ineens mis. 'Rambo wordt slap en valt op de grond. Daan komt gillend binnen met Rambo in haar handen. Zijn ogen werden glazig en rolden weg. Ademhaling was er bijna niet meer en de hartslag was helemaal weg'. Ik heb hem snel aangepakt en voelde echt alles helemaal verslappen. Ik ben hem in de borststreek gaan knijpen en heb een pompende beweging gedaan, een minuut lang....Hij begon weer adem te halen en heel langzaam voelde ik weer hartslag', meldt Rob.

Vervolgens zijn ze snel met die kleine rakker naar de dierenarts gereden. 'Hij ontferme zich meteen over Rambo. Gelukkig was Rambo ondertussen weer aardig wakker. Inmiddels is hij weer thuis en nu maar hopen dat alles goed blijft gaan....