Single Release

Rinus Werrens bezorgt een snelle hartslag met 'Laat je maar gaan'

22-07-2020 09:05

Alle ingrediënten die je nodig hebt om een sprankelende zomerplaat te maken zitten in de splinternieuwe single 'Laat je maar gaan' van Rinus Werrens. Vrolijke zigeunerklanken uit de gitaar van z'n maatje Zonzo Basily spelen de hoofdrol in dit paradepaardje van de 26 jarige zanger uit Breda. Vanaf het begin van zijn muzikale carrière die in 2011 serieuze vormen begon te krijgen, werkt hij vol tevredenheid samen met producer Manfred Jongenelis van Manfred Recordings uit Etten-Leur.

Manfred is ook verantwoordelijk voor deze compleet nieuwe productie.. 'Als hij zich verplaatst in het onderwerp vrouwen ontstaan bij hem de stoutste gedachten. Dat blijkt wel uit de zinnetjes sexy heupen, laat je maar gaan en ik wil jou alleen voor mij', meent Rinus.

Naast een zakelijke relatie is er inmiddels ook een goede vriendschap tussen beide mannen ontstaan. Over goede vriendschap gesproken. Op de Facebookpagina van Rinus staat een foto waar hij wordt omringt door een aantal collega-artiesten, waaronder John West, Grad Damen en Sander Kwarten. Regelmatig gaan ze samen de stad in om te feesten en één keer per jaar staat een weekendje Amsterdam in de agenda. Volgens Rinus is dat altijd lachen, gieren en brullen…..

'Laat je maar gaan' is de derde single op rij die verschijnt bij Cornelis Music. Rinus is ervan overtuigt dat hij twee jaar geleden de juiste keuze heeft gemaakt om een contract te tekenen met deze platenmaatschappij uit Amstelhoek. 'Het is een betrouwbaar bedrijf. Ik voel me daar erg thuis en hoop op een langdurige samenwerking. Na de zomervakantie, waarschijnlijk in september, wordt de opvolger gelanceerd. Die ligt al kant en klaar op de plank. Daarnaast wil ik graag een Kerstsingle uitbrengen. Op lange termijn wordt al aan een album gedacht. Plannen genoeg', glundert Rinus.

De clip ziet er anders uit dan dat je van Rinus gewend bent. In plaats van zelf in beeld te komen is er gekozen voor fragmenten met mooie vrouwen. Die brengen in ieder geval de boodschap van de single over.

'Laat je maar gaan' is vanaf 22 juli 2020 te streamen en te downloaden op de bekende portals.