Nieuws

René Froger en Samantha Steenwijk hebben de Oranje Kroon

31-03-2019 13:34

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 april is dat 'Liefde voor altijd', de nieuwe single van René Froger en Samantha Steenwijk. Het nummer lag al een tijdje bij René op de plank, maar hij was nog op zoek naar de juiste persoon om het lied samen mee te zingen.

"Ik ken Samantha natuurlijk al heel lang en heb haar avonturen bij The Voice of Holland ook nauwlettend gevolgd. Buiten dat ze ongelooflijk goed zingt, is ze een heel leuk mens met veel humor. Dat maakt het opnemen van een duet natuurlijk nog leuker", aldus René. Toen Samantha benaderd werd, was ze direct enthousiast: "Ik werd gebeld door René met de vraag of ik langs wilde komen om naar een nummer te luisteren dat hij eventueel samen met mij wilde opnemen", vertelt de blonde zangeres. "Wie had dat gedacht, dat ik ooit een duet met René zou opnemen. Ik vind het in ieder geval een hele bijzondere samenwerking." De opbrengst van de single gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.

De bijbehorende clip, waarin we een jeugdliefde zich zien ontwikkelen door de jaren heen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 'Liefde voor altijd' is volgende week tevens te horen als 'Hollandse Nieuwe' bij RADIONL.