Algemeen

Pierre van Dam & Emile Hartkamp brengen muzikaal eerbetoon aan Koos Alberts

28-11-2018 22:27

Pierre van Dam kijkt terug op een mooie vriendschap en is blij dat hij de laatste duet single 'Echte vrienden' samen met zijn neef Koos mocht opnemen. 'Echte vrienden' is voor Pierre een dierbaar document geworden die zijn vriendschap met Koos en liefde voor de muziek laat zien. In zijn gehele loopbaan verkocht Koos meer dan 2 miljoen platen en behaalde hij met 3 gelijktijdige noteringen in de top 10 van de Nationale hitparade zelfs het Guinness Book of Records.

Voor Pierre is het een grote eer dat Emile een persoonlijk lied heeft geschreven en gecomponeerd die zijn gevoelens voor Koos naar voren brengen. 'De muzikale erfenis en geschiedenis die Koos heeft achtergelaten is enorm en leeft voort in vele harten', aldus Pierre.

Net als heel veel artiesten vertolkt Pierre wekelijks de liedjes van Koos tijdens zijn optredens en dit zal hij ook in de toekomst zeker blijven doen. De vraag om liedjes van Koos tijdens optredens te zingen was en is groot en daarom komt Pierre voor de fans naast zijn eigen optreden als Pierre van Dam met EEN ODE AAN KOOS waarbij in een programma van 30 minuten alle hits van Koos voorbij komen.

Pierre is verheugd te melden dat hij door het management van Koos is gevraagd om een speciaal eerbetoon te komen geven aan Koos tijdens het MEGA PIRATENFESTIJN in ARNHEM op 8 december waar jaarlijks 30.000 fans van het Nederlandse lied aanwezig zullen zijn.

De videoclip van 'Hé Vriend' is door producent Ger Oerlemans opgenomen in de Jordaan daar waar Koos op 3 februari 1947 het levenslicht zag. In de clip komt o.a. het Ouderlijkhuis aan de Tuinstraat en de Westertoren in beeld, het waren plaatsen die Koos in het hart had gesloten en waar hij vaak aan terug dacht. Pierre laat weten Koos enorm te missen.

Promotor:
HubsH MEDIA
Postbus 103
Nederland
T +31 (0)725054229
M +31 (0)611078010
www.hubschmedia.com
info@hubschmedia.com