Nieuws

Paul de Laat maakt feestplaat van de kreet; 'Wijnen'

08-11-2019 10:31

De Brabantse artiest Paul de Laat scoort stiekum al jaren heel goed met zijn feest-kneiters! Zijn allernieuwste hit is een geweldige parodie op het populaire programma Chateau Meiland. Rondom de kreet "Wijnen" is een fantastisch klinkende plaat geschreven die je na 1x al mee kan zingen. Het brein achter deze ontzettend commerciële single is top producer André Kooiman, die eerder alle singles maakte voor de zanger uit Oosterhout.

Bijna 1 miljoen Youtube views, 100.000 streams op zijn singles en zelfs bij tv programma's op SBS6 werden zijn platen al gebruikt. Met titels als; Meer of minder, Bladje bier en In de growshop heeft Paul de Laat al heel wat party hits gemaakt die veel mensen kennen!

De single is vanaf november 2019 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal er een fantastisch videoclip te zien via Youtube en op diverse tv stations. Met de single "Wijnen" heeft Paul de Laat een geweldige feestplaat met dito videoclip afgeleverd die je absoluut gaat horen tijdens de aanloop naar carnaval! Bron: AKMP/ www.pauldelaat.nl