Single Release

Patrick Dano kondigt nieuwe single aan met fris, vrolijk en zomers geluid

21-02-2019 10:42

Tilburger Patrick Dano is druk bezig in de studio van Harald Queens (HQ Studio) met het afronden van zijn bijzondere en aanstekelijke nieuwe single. Deze single zal net als zijn vorige tracks weer verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch. Patrick onthult alvast een tipje van de sluier. ' Voor mijn nieuwe liedje getiteld "Wondermooi" die wederom geschreven is door Marc Daniels is gekozen voor een bijzonder arrangement. Samen met Harald Queens hebben we gezocht naar een fris, vrolijk en zomers geluid', onthult Patrick.

'We zijn hierin uitstekend geslaagd volgens mij, maar uiteraard is de mening van de radiostations, luisteraars en fans bepalend voor het succes! Ik ben erg benieuwd naar hun reacties en tel de dagen af tot de single gelanceerd wordt,'aldus Dano.

De cd single 'Wondermooi' is vanaf 1 mei 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien. Fotocredits: Paul Donders.