Nieuws

Oranjeshownieuws breidt haar activiteiten uit met een Roadshow

06-06-2019 22:32

Vanaf heden is het mogelijk om de Oranjeshownieuws Roadshow te boeken. Wij werken momenteel samen met twee drive-in-shows waarvan wij kunnen garanderen dat ze een goede show neerzetten. Het betreft de show van Melvin Nooijens en Stefan de Bruijn van SDB Drive-In-Events. Beiden hebben een behoorlijke reputatie opgebouwd en verheugen zich op de samenwerking met Oranje Shownieuws.

Organisatoren van braderieën, kermissen, feesttenten of andere openbare festiviteiten krijgen bij het boeken van de Oranjeshownieuws Roadshow een redactioneel artikel over het evenement en 14 dagen gratis reclame op de website van Oranje Shownieuws.

Op verzoek kan de Roadshow uitgebreid worden met optredens van onze basis artiesten José Sep, Simone Eversdijk, Denans en Tony van den Dungen. Buiten de artiesten staat het de organisatie vrij om andere artiesten toe te voegen. Deze dienen zelf geboekt te worden. Wel kunnen ze gebruik maken van de aanwezige apparatuur.

Ook worden standaard twee Oranje confetti kanonnen en een rookmachine geleverd. De Roadshow heeft als achtergrond een led gordijn en wordt voorzien van leuke verlichting.Vraag vrijblijvend de brochure aan via info oranjeshownieuws.nl