Evenement

Oranje Shownieuws verloot 26 entreekaarten voor DAANTJE in CONCERT

28-01-2020 14:39

Op zondag 2 februari 2020 geeft Daantje een spetterend concert o.l.v. de Holland Music Band in de Koepelhal te Tilburg. Het concert 'Als ik terugkijk' is een prachtige muziekmiddag vol met mooie liedjes, ontroerend, meeslepend, hartstochtelijk, dwaas, over het leven en soms met een knipoog. Het voorprogramma met Nicky Baegen, Marc Lapre, Rowin van Fessen, Kiki Blokx, Martijn Kerstens, Natasja van der Lei, JeffreyStappers en Stef Horn begint om 16.00 uur. Tijdens het concert zullen Henny Thijssen, Leen Zijlmans, Leo Nardell, Edwin van der Toolen, Melodivas en Bob Lewis acte de présence geven.

Zaalplaatsen kosten € 17,50 en voor het V.I.P. arrangement betaalt u € 99,00. Daarvoor ontvangt u bij ontvangst champagne, een eigen VIP tafel. Vanaf het hoofdprogramma elke 25 minuten exclusieve hapjes en onbeperkt drinken. Entreekaarten zijn HIER te bestellen. Ook zijn er aan de deur kaarten verkrijgbaar.

In de zaal is een foodcourt met o.a. een beenhamwagen, saté, hamburgers, diverse broodjes en zoetwaren. De deuren gaan open om 15.30 uur. Het concert begint omstreeks 17.00 uur.

Wij verloten 26 entreekaarten veldplaatsen onder de bezoekers van Oranje Shownieuws. Geef antwoord op de volgende vraag om kans te maken op 2 exemplaren. Wat is de naam van het Café van Daantje. Mail je antwoord uiterlijk donderdag 30 januari naar redactie@oranjeshownieuws.nl . De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.