Nieuws

Oranje Shownieuws organiseert Meet & Greet' festival met mogelijkheid tot Oranjeflits opname

21-07-2019 15:23

Heb jij als artiest iets leuks te melden, spreek dan op zondag 18 augustus 2019 voor de camera je boodschap in tijdens het allereerste Oranje Shownieuws 'Meet & Greet' festival bij uitgaansgelegenheid 'Bij Bas', Dorpsstraat 26 in Wagenberg. Uiteraard is publiek ook van harte welkom tijdens dit gratis toegankelijke evenement. De Oranjeflitsen worden geplaatst op onze social media kanalen zodat men deze ook kan delen.

Tijdens de Oranjeflits opnames in het land komen we vaak de artiesten met een 'hoge posterwaarde' tegen. Omdat wij vinden dat alle artiesten de kans moeten krijgen om voor onze camera's te verschijnen starten wij met deze gratis service. Elke artiest krijgt bovendien de mogelijkheid om voor het aanwezige publiek een opreden te verzorgen. Er is bovendien een professionele geluidsinstallatie met een geluidsman aanwezig Het is van groot belang dat je je als artiest opgeeft voor donderdag 15 augustus 2019 bij Hans van Aalst via info apenstaartje denans.nl

De eerste opnamedag vindt dus plaats in Wagenberg, een dorpje ten noorden van Breda. Het is de bedoeling dat wij telkens een andere provincie bezoeken. Mochten er uitbaters zijn die hier belangstelling voor hebben dan kan men contact opnemen met de afdeling Sales via salesoranjeshownieuws.nl of telefonisch met Hans van Aalst ( 06 – 534 165 04)