Interview

Oranje Shownieuws brengt bezoek aan Gerto Heupink

05-09-2019 06:29

Oranje Shownieuws bracht op 4 september jl. samen met mediapartner Robert Vegt van RTV Mediaproductie een bezoek aan componist en tekstschrijver Gerto Heupink in Enschede. Wij vinden het belangrijk dat ook de mensen achter de schermen aandacht krijgen en kunnen uitleggen wat zij voor de muziekwereld betekenen. Gerto legt uit waarom hij z'n studio niet in een bedrijfspand heeft ondergebracht, maar gewoon in huiselijke sfeer z'n klanten ontvangt.

In het interview is te horen dat Gerto mede verantwoordelijk is voor een groot aantal hits van Frank van Etten. Hij heeft de productie verzorgd voor 'Leef als een zigeuner' en droeg ook een steentje bij aan z'n laatste hit 'Op het kamp'. Daarnaast blijkt ook Dennis van Dijkhuizen erg tevreden te zijn over de samenwerking met deze muzikale vakman. Zijn jongste single 'Vrij zijn' bleek een ware hit. Vanwege dit succes heeft Dennis de knoop doorgehakt en neemt op korte termijn z'n nieuwe single op bij Gerto.

Omdat de muziekwereld heel erg gaat veranderen heeft Gerto een idee hoe hij daar op in moet springen. Als je wilt weten wat zijn visie daarop is, bekijk dan HIER het complete interview.

Wil jij als 'zwemmer in de muzikale vijver' ook voor de camera van Oranje Shownieuws jou verhaal vertellen, neem dan contact op met de redactie van Oranje Shownieuws.