Nieuws

Ook Roy Oostweegel kiest voor Mickim Music

05-02-2019 18:50

Zeg je muziek...... dan zeg je Roy Oostweegel. Dat staat in ieder geval te lezen op z'n website. Deze ras-entertainer uit Lelystad heeft al vanaf de wieg het zingen en vermaken in het bloed. Door de diverse stijlen weet Roy van elke gelegenheid een geslaagd event te maken. Is het een café, verjaardag of gala diner, met Roy heeft u gegarandeerd succes!

Onlangs ging Roy op zoek naar een productiemaatschappij waar hij z'n ideeën mee wilde delen. Via de Instagrampagina van zangeres Simone Eversdijk kwam hij terecht bij Mickim Music.

'Ik heb vervolgens een mailtje gestuurd naar Frans van Nispen en Joyce Notenboom die deze studio uit Zevenbergschen Hoek beheren. We hebben afgesproken dat we eerst één liedje op gaan nemen. Daarna gaan we samen kijken of de samenwerking het gewenste resultaat heeft opgeleverd dat we voor ogen hadden. Als dat zo is, en daar heb ik alle vertrouwen in, krijgt dat zeker een vervolg', onthult Roy.

Het gaat in ieder geval een splinternieuw liedje worden. 'Frans en Joyce gaan kijken hoe ze mijn ideeën vorm kunnen geven. Het doel is een zomers nummer waar goed op gedanst kan worden. Ik hoop dat het lied in april of mei gelanceerd gaat worden', aldus Roy. Meer info: www.royoostweegel.nl