Single Release

Nieuwe zomersingle 'Jij bent mijn Gigi' van K3 nu te beluisteren

05-06-2019 12:16

Vanaf vandaag is de nieuwe zomersingle van K3 te beluisteren. Met de nieuwe single 'Jij bent mijn Gigi' luiden Hanne, Marthe en Klaasje de zomer in. De single is nu te beluisteren via de bekende streamingsdiensten. Op vrijdag 7 juni zal ook de clip te zien zijn, die werd opgenomen in het pittoreske plaatsje Torgny, de meest zuidelijke plaats van Belgiƫ. Hanne, Marthe en Klaasje zijn blij dat de nieuwe single eindelijk te horen is: "Nu kan iedereen genieten van dit zomerse liefdesliedje!"

'Jij bent mijn Gigi' gaat over een jongen die verliefd is op een meisje. Elke zomeravond zingt hij een liefdesliedje onder haar raam. Zo hoopt hij haar hart te winnen. De jongen is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l'Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. K3: "Gigi heeft natuurlijk enkel oog voor dat ene meisje, maar als hij begint te zingen, viert de hele stad feest!"

De nieuwe zomersingle zal ook te horen zijn op de nieuwe CD van K3, 'K3 Dromen', die in november zal worden uitgebracht.