Single Release

Nieuwe single van Stevan Bloema wordt gelijk door veel radiostations opgepikt

18-05-2019 13:22

Nadat Stevan Bloema z'n nieuw single 'Of je wint of verliest' naar een groot aantal radiostations had gestuurd kreeg hij meteen al complimenten over de productie. Bij diverse stations werd het lied gelijk op de playlist gezet. Daar is de zanger uit Roodeschool erg blij mee. Het is voor hem de eerste keer dat een single gelijk al zoveel positieve reacties oplevert.

'Vaak had een release meer tijd nodig om opgepakt te worden. Radio Continu heeft 'Of je wint of verliest' zelfs gebombardeerd als Bliksemschijf', glundert Stevan.

De demo kreeg Stevan aangereikt door Menno Muis. 'Hij liet het me door Adriaan Hoes geschreven en gearrangeerde nummer luisteren en gaf aan dat het echt iets voor mij was. Ik ben ermee naar producer Robert Dorn gegaan die er vervolgens een 'Stevan Bloema' sound overheen heeft gegoten. Het resultaat is een vrolijk nummer die je zo meezingt', aldus Stevan.

De clip is opgenomen door Xandro Media bij het Keverhuis aan de Weerdingerstraat 255 in Emmen. Dat eigenaar van deze huiselijk ingerichte showroom met oude Volkswagens is de vader van zijn vriendin. Tussen de oldtimers werd een roulette tafel geplaatst om samen met een aantal vrienden en bekenden de verhaallijn uit te beelden. Meer info: www.stevanbloema.nl