Single Release

Nieuw feestduo de 2V's lanceert vrolijke debuutsingle 'Het is weer Carnaval'

30-01-2020 15:38

De 2 vrienden Peter en Willem hebben hun muzikale handen ineen geslagen en lanceren als feestduo de 2V's hun debuutsingle 'Het is weer Carnaval'. De 2V's staat dan ook voor 'de 2 vrienden'. Welnu, dat de 2V's vrienden zijn en er tevens een behoorlijke feest van kunnen maken, is zeker te zien in hun nieuwe videoclip 'Het is weer Carnaval'. Het is bijna onmogelijk om niet blij te worden bij het zien van de vrolijke beelden.

Zodra deze 2 vrienden een feestzaal betreden, zal het publiek, zelfs voordat er één noot is gezongen, in een vrolijke stemming komen. Ze hebben een flinke dosis humor met een magie die doet denken aan legendes als Andre van Duin en Frans van Dunschoten.

Hun repertoire bestaat voornamelijk uit feestmuziek, maar ze zijn er niet vies van om op de juiste momenten Engelstalige hits te laten horen. Hun geluid zal nooit te hard of te zacht zijn, want ook hier wordt veel zorg aan besteed.

Zowel Peter als Willem hebben een solo verleden. De opgedane ervaringen hebben ze nu samengebundeld, wat hun optreden tot een ware happening maakt. Alles wat uitnodigt voor een feest bezitten deze heren van nature; humor, zangkwaliteit, onbevangenheid, charisma en een geweldige inzet. Ze zetten met gemak kleine en grote feestzalen op hun kop en zijn pas tevreden als hun publiek met een brede lach op het gezicht weer naar huis toe gaat.