Nieuws

'Net als Guus' verrast bruidspaar bij 'Paul pakt uit' op RTL4

12-04-2019 11:00

Op zaterdag 13 april 2019 is de feestact 'Net als Guus' te bewonderen in de RTL 4 verrassingsshow 'Paul pakt uit'. De man achter 'Net als Guus' is Stefan Storm. De redactie van 'Paul pakt uit' nam onlangs contact met hem op of hij wilde meewerken aan deze nieuwe show van Paul de Leeuw. Stefan vond het erg leuk dat ze hem vroegen en natuurlijk was z'n antwoord JA.

'Men was op zoek naar een stem van Guus Meeuwis'. Ooit zong ik tijdens een wintersportvakantie in Westendorf enkele liedjes van Guus Meeuwis. Omdat het publiek vond dat mijn stem veel op die van Guus leek, ontstond het idee om een soort Tribute aan Guus te brengen. Al een aantal jaren wordt deze act met grote regelmaat in Nederland en Oostenrijk geboekt', onthult 'Guus'.

In de uitzending is te zien dat 'Net als Guus', compleet met een live band een bruidspaar verrast met een optreden. Op het moment dat 'Guus' begint te zingen, staat hij nog achter de b├╝hne. 'Er kwamen meteen tranen in de ogen van het bruidje. Ze was helemaal happy. Ook de bruidegom was erg ontroerd. Ik vond het een bijzondere ervaring. Het publiek en Paul de Leeuw waren eveneens erg enthousiast. Volgens RTL 4 wordt het programma door meer dan 1.5 miljoen personen bekeken', glundert 'Guus'.

De dag na de opname kreeg Bert Schenau die als artiestennaam Stefan Storm gebruikt, een leuk berichtje van de opnameleider. 'Hoi Bert, we hebben elkaar na afloop niet meer echt gesproken, maar ik wil je ongelofelijk bedanken! Man, wat was dat fantastisch. Ik heb het net even teruggekeken en dit is geweldige televisie! Ontzettend bedankt nogmaals, ook namens Paul en de rest van het team. Ik hoop dat je zelf ook genoten hebt'.

Het programma wordt uitgezonden op zaterdag 13 april 2019 om 20.30 bij RTL4.

Meer informatie over 'Net als Guus' is te verkrijgen via www.feestartiesten.nl