Single Release

Muzikaal tussendoortje van BenooZ

30-07-2019 04:49

Onlangs bracht BenooZ zijn vijfde single "Je moet het durven "uit. Deze single is nog volop in de promotie maar in zijn eigen studio "Muziekstudio Nose" heeft BenooZ alias Ben van Hoof onlangs een zomers reggae nummer opgenomen getiteld "Debbie". Het liedje gaat over het feit dat BenooZ een zekere Debbie graag ziet maar het is niet wederzijds.

"Debbie" is plaatgenote Debby van der Kleij die in het liedje dus de naam "Debbie "krijgt . Tevens heeft Debby alias DJ. Debster de rap verzorgd in dit nummer.

De drumpartij is zoals op de andere singles van BenooZ ingespeeld door Robbert van Kalmthout en het koorwerk zoals ook gewend bij BenooZ is van Bianca Folkers en Laurens van Wessel. Alle gitaar en keyboard partijen zijn ingespeeld door Ben zelf. Ook de eind mix is verzorgd in zijn eigen studio en ditmaal ook de mastering. 'We blijven steeds bijleren'. aldus BenooZ.

De single zal niet officieel worden uitgebracht en er zal geen clip van worden gemaakt. Wel is er op YouTube een fotoclip te zien. De foto's van deze clip zijn genomen door de broer van Debby, Kevin van der Kleij die o.a. bekend is van de bekende Nederlandse dansgroep "Avant Garde Collectie"

Meer info: BenooZ en zijn studio Muziekstudio Nose zie Facebook.

Momenteel is BenooZ volop bezig met zijn zesde single waarvan de tekst, muziek en arrangementen al klaar zijn. Wordt vervolgd.