Algemeen

Mike van Dijk lanceert 'Jouw liefde lijkt een leugen'

22-05-2019 00:21

Met zijn nieuwste single "Jouw liefde lijkt een leugen" legt Mike van Dijk de lat weer een stukje hoger door deze keer de samenwerking aan te gaan met "Henny Thijssen" als tekstschrijver. Hiermee gaat de sympathieke zanger verder op de reeds ingeslagen weg als vervolg op de laatstverschenen single "nu is het klaar" geschreven door Jeffrey Weber.

Jouw liefde lijkt een leugen is een power ballad die naadloos aansluit op singles als "Verloren tijd", "Hou van mij (Wie denk jij wel wie ik ben)", "Adios Maria". Een lied puur en recht uit het hart gezongen Nadat in de zalen nog altijd zeer positief wordt gereageerd op juist die liedjes is deze nieuwe single een goede aansluiting op het reeds bestaande werk van Mike.

Er is ook niks aan het toeval overgelaten door te werken met de beste sessiemuzikanten, gitaristen en zelfs de live drums zijn dit keer in Amerika ingespeeld. Het nummer is geproduceerd door Maarten de Groot, terwijl Kaska Producties voor een pracht clip tekenden. Al met al reden genoeg om dit lied dan ook op het eigen nieuwe platenlabel Exclusive records uit te brengen.