Single Release

Mike Kanders presenteert 'Als de bliksem'

03-05-2019 17:21

Wie heeft het niet zomaar weleens gedaan: een liedje enthousiast meezingen in een café en, hoe leuk ook, meestal blijft het dan daarbij. Zo'n vier jaar geleden mocht ook Mike Kanders uit Haelen in Limburg een paar nummers meezingen en dat pakte verrassend uit. Geestdriftig werd erop gereageerd, van het een kwam het ander en nog geen jaar later maakte presentator Willie Oosterhuis al een eerste cd single met Mike.

Dat het dan snel kan gaan blijkt uit de reeks optredens die volgde, zoals Het Mega Piraten Festijn, Dutch Valley, muziekreizen naar Griekenland en Turkije.

Ook zijn cd's bereiken stilaan een hoog niveau want zijn nieuwste single 'Als de bliksem' bevat klinkende namen zoals Marcel Fisser (gitaar), Martijn de Laat (trompet), Jody Pijper en Wiesje Westerlaken (backing vocals) en is voortreffelijk geproduceerd door Manfred Jongenelis voor het Smaragd label met een bijpassende videoclip van Apex AV.

De compositie van René Karst en Willem Gunneman ligt lekker in het gehoor, daar staan deze bedreven schrijvers garant voor.