Single Release

Marty Kreté heeft de smaak goed te pakken......nu met 'Jij & Ik'

17-04-2019 20:19

Marty Kreté uit het Brabantse 's-Hertogenbosch, de muzikant die het publiek laat verdwalen met zijn ogen, houdt zich keer op keer vast aan de Nederlandstalige muziek waar hij niet zonder kan, omdat de zanger het zo mooi vindt. Dit doet hij al ruim 14 jaar. Begin 2019 kwam Marty al met een single "Je noemde mij toch je vriend" en nu 1 kwartaal verder komt hij wederom met een nieuw nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten met de titel "Jij & Ik"

Met dit nummer laat hij ook weer zien dat hij, Gewoon Marty is, niets meer en niets minder dan ieder ander. De single "Jij & Ik " vertelt een verhaal over het leven van de liefde die een vader voelt voor zijn dochter en waarvan de dochter nu ook moeder is.

Toch blijft zij altijd voor haar vader die kleine meid. Een tekst die afkomstig is van levensverhaal verteller Frank van Etten, want zoals hij kan dat geen ander hij is toch wel een specialist is in het schrijven en componeren van deze soort muziek aldus Marty Kreté en zet hiermee een volgende stap in zijn carrière.