Single Release

Mark Bouwers geeft 'Hoe ik leef'een nieuwe kans

06-07-2019 11:35

Mark Bouwers brengt zijn single 'Hoe ik leef' opnieuw uit. Deze nuchtere Drentse zanger heeft een tijdje adempauze genomen als solo artiest, maar kreeg vorig jaar de kans om mee te doen aan het Drents Liedjes festival en kwam zelfs in de finale. Zijn liedje en stem deden het erg goed bij het publiek. Ook kreeg hij veel aanzien van de jury. Daar werd weer aangegeven dat zijn stem geluid heel veel overeenkomt met die van Jan Smit. Daarna heeft Mark Bouwers besloten om naast in een band te zingen weer als soloartiest op het podium gaat staan.

Deze zomer gaat Mark eerst nog vader worden. Eind augustus is zijn vriendin Lisa uitgeteld en gaan zij de gelukkige ouders worden van een dochter. Even lekker genieten van ons gezinnetje straks en daarna wil Mark alles weer opnieuw oppakken. Hij heeft plannen om de studio in te duiken voor een nieuw nummer, maar eerst wil hij toch zijn laatste eigen single weer een kans geven.

Een lied waar Mark zich helemaal in terug ziet vandaar de titel 'Hoe ik leef'. Het nummer bevat aspecten uit het dagelijkse leven zoals wij die allemaal ervaren. Soms lijkt het of alles tegenzit, maar vaak weten we er toch weer een positieve draai aan te geven en daarin onze eigen koers te varen en ons niet te laten stoppen door wat anderen zeggen.

De tekst is geschreven door Jacqueline Hermes-de Bie uit Coevorden en de productie is gemaakt bij AV Audio Producties. Mark heeft zelf ook een duidelijke visie voor ogen en laat zich niet leiden door anderen. 'Als je het iedereen naar de zin wilt maken kom je nergens, is zijn idee. Volg en vind je eigen weg in dit soms grillige leven, dan kom je het verst en zal je het geluk in de kleine dingen vinden, dat is 'Hoe ik leef'.