Single Release

Mannes krijgt ontzettend veel positieve reacties over zijn nieuwe single 'Breng mij haar terug'

23-07-2020 12:22

Eigenlijk is het onderwerp van de nieuwe single 'Breng mij haar terug', waarmee Mannes een andere muzikale weg is ingeslagen, best treurig. Het gaat namelijk over een meisje die plotseling komt te overlijden. De pakkende tekst is geschreven door Jaman en Michael Smit……inderdaad de mannen achter platenlabel JM Music. Ze weten de gevoelige snaar te raken met de juiste woordkeuzes die bij menigeen een traantje kan opleveren. De van oorsprong Italiaanse plaat is door Manfred Jongenelis onder handen genomen en heeft daarin een klein beetje de Jaman sound verwerkt. Mannes is in ieder geval ontzettend blij met deze productie die hem ondertussen al heel veel positieve reacties hebben opgeleverd.

Mannes besloot begin 2020 om een samenwerking met JM Music aan te gaan. 'Daarvoor zat ik bij HVV Entertainment van Henri van Velzen. Samen met hem heb ik een aantal singles én een album gelanceerd. Henri is inmiddels een goede vriend geworden. Hij toonde begrip toen ik hem vertelde dat ik eigenlijk van plan was om i.p.v. bij Martin Sterken naar Manfred Recordings te gaan en de single te releasen bij JM Music. Hij gaf aan dat ik vrij was om te gaan en wenste me oprecht veel succes', onthult Mannes.

De single zou in eerste instantie eerder dit jaar gelanceerd worden, maar vanwege de coronacrisis werd dit uitgesteld. Veel langer wachten had volgens de uit Zwolle afkomstige zanger geen zin. Het normale leven van hem begint weer een beetje vorm te krijgen. Dat geldt ook voor zijn oud ijzer bedrijf. Een aantal maanden lag die handel compleet stil.

In het bijzonder wil Mannes nog twee mensen bedanken die een belangrijke rol in zijn leven spelen, namelijk Harm Wolters en Henk de Draaier. Harm was er vanaf het begin al bij om hem te helpen met dit liedje. Hij heeft het script geschreven voor de clip en is verantwoordelijk voor het ontwerp van de hoesfoto. Zijn vaste geluidsman, vriend en manager Henk de Draaier staat altijd achter zijn beslissingen. Hij blijft ook gewoon deel uitmaken van z'n nieuwe team.