Nieuws

Maico zingt en signeert bij Media Markt Enschede

15-05-2019 11:34

Na twee succesvolle recente instore optredens in de Media Markt Ede en Apeldoorn is het nu de beurt aan Maico zijn eigen woonplaats Enschede. Zaterdag 18 mei a.s. is Maico aanwezig in de Media Markt-Enschede. In verband met zijn nieuw verschenen single: 'Een Nieuw Begin' geeft Maico in de Klanderij een optreden en een signeersessie.

Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn van harte welkom tussen 14.00 uur en 15:00 uur. De jeugd van de in 1995 in Enschede geboren zanger stond al vanaf begin af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek. Zijn carrière begon tijdens een carnavalsgala in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn zangprestatie en goede stageperformance.

Een in 2010 gewonnen talentenjacht versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft Maico tien eigen singles uitgebracht waaronder; Ik Wil Weer Met Je Dansen, Lach Leef En Geniet, Je Bent Er Eén Uit Een Miljoen, welke nog steeds veel te beluisteren zijn op de Nederlandse en Belgische radiozenders. En over de nieuwste single 'Een Nieuw Begin' valt ook niets te klagen, deze was nog geen week uitgebracht en wordt alweer door veel radiozenders in Nederland en België gedraaid!

Maico treedt veel op in het land en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers/feestnummers, afgewisseld met eigen nummers waarmee Maico elke feestzaal, kroeg, feesttent op de kop zet! Voor meer info www.zangermaico.nl of bezoek zijn facebookpagina.