Algemeen

Maico presenteert nieuwe single tijdens Geels Nieuwjaarsparty

21-01-2020 20:17

Maico heeft maandagavond 20 januari tijdens de jaarlijkse Geels Nieuwjaarsparty in Undercurrent te Amsterdam zijn nieuwe single 'Wanneer dans je eens met mij' gepresenteerd. De 24 jarige zanger kreeg het eerste exemplaar van de single aangeboden door Carla Geels van Geels Events. Daarna hij de single ten gehore bracht voor een enthousiast publiek.

De Geels Nieuwjaarsparty is de grootste business- en entertainmentparty van het jaar waar artiesten, boekingskantoren en evenementenbureau's elkaar treffen. Het optreden van Maico werd enthousiast ontvangen door het publiek en er werd uitbundig gedanst.

Op de party die werd gepresenteerd door Sandra Timmerman (ook uit Twente) waren verder optredens van o.a. Richy Brown, Ronnie Ruysdael en Ingrid Simons. Maico en de honderden bezoekers konden aan het begin van de nacht terugkijken op een zeer geslaagde avond.

De single - alweer de 11e van de zanger uit Enschede - is geschreven door Ruben Zonnebeld, geproduceerd door Harald Queens en verschenen op het label van HIT IT! Music. Fotocredits: André Evers.