Nieuws

Laura van den Elzen met Mark Hoffmann bij ZDF Fernsehgarten

23-06-2020 11:13

De Gemertse zangeres Laura van den Elzen treedt samen met Mark Hoffmann op bij het zeer populaire duitse TV Show ZDF Fernsehgarten met wekelijks miljoenen kijkers. Afgelopen week is de nieuwe single van Laura & Mark uitgekomen, Laura van den Elzen won de 2e prijs bij het populaire Deutschland sucht den Superstar met een miljoenen publiek in Duitsland , Oostenrijk en Zwitserland. Mark Hoffmann werd 4e in deze show.

Ze zijn vaak te zien zowel op de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse TV en op vele festivals in vele landen in Europa waar ze schitterden met hun Country , Pop en Schlager muziek. Samen hebben ze een nieuwe Duitstalige single "K├Ânige der Welt" uitgebracht een combinatie van Schlager, Country en Duitse pop.

Een paar maanden geleden zijn Laura en Mark begonnen met het wekelijks online delen van hun muziek. Het is een ongekend succes geworden met wekelijkse een miljoenen bereik via de Social media kanalen van Laura & Mark. De songs zijn te zien oa op de Facebook pagina van Laura van den Elzen , of op het youtube kanaal van Laura & Mark.

As zondag kun je Laura en Mark live zien met hun nieuwe song op de zeer populaire TV zender ZDF - Fernsehgarten om 11:50 uur. Fernsehgarten is ook zeer populair in NL.

YouTube link:https://www.youtube.com/watch?v=GFGIfHt5Fc8

De nieuwe single is ook op alle verkoopkanalen te streamen of te downloaden.