Single Release

Laura Ross verrast met 'Maar als ik weg wil gaan'

05-09-2019 13:38

'Maar als ik weg wil gaan' is de titel van de nieuwe single van Laura Ross. De zangeres uit Oss kiest meestal voor vrolijke muziek omdat zij dit ook graag uitstraalt. Het leven gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn, daarom heeft ze nu een liedje die een geheel andere kant van haar laat zien, een nummer met veel gevoel, emotie en passie.

'Veel liedjes worden op het lijf geschreven. Gewoon over dingen die je meemaakt of overkomt in je leven. Hieruit kunnen mooie teksten ontstaan' aldus een trotse Laura.

In 2003 heeft BZN nummer "Maar Als Je Weg Wilt Gaan" op album uitgebracht. Dit is de basis geweest voor het uiteindelijke nummer van Laura zelf

Tijdens het muziekprogramma "De muzikale uitdaging" van TV73, hebben Nol Roos, Kees Tel en Laura Ross de tekst en de muziek in een nieuw jasje gestoken (in 3 uur tijd) Hierbij zijn de instrumenten weer van de muur afgehaald.

De single 'Maar als ik weg wil gaan" is verkrijgbaar vanaf 13 september 2019 overal online en verschijnt op het Smaragd Music.