Marco de Hollander presenteert extra show 'Live in Concert 3

18-02-2020 17:32

De avondeditie van 'Live In Concert 3' van Marco de Hollander is vrijwel uitverkocht. Vanwege dit grote succes geeft Marco een extra matineconcert op 18 april om 14.00 uur. De kaartverkoop van deze show start 19 februari om 10.00 uur. Ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes, de gezelligste meezingers en Marco's grootste hits zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, belooft het wederom een onvergetelijke muzikale avond te worden.


SPANG geeft zangcarrière enorme boost door samenwerking met Smaragd Music

18-02-2020 16:54

De samenwerking die SPANG is aangegaan met Smaragd Music maakt z'n nieuwe team compleet. Twee andere opvallende namen die zijn toegetreden in dat team zijn producer Jeroen Russchen en tekstschrijver Robert Vredeveld. Met de verrassende dansbare single 'Ochtendlicht' laat de zanger uit Coevorden horen welke kant hij op wil gaan. Herkenbaar SPANG, maar toch vernieuwend.Verrassende nieuwe single voor Bouke

18-02-2020 13:23

Vorig jaar werd de single "1 seconde" van Bouke een flinke zomerhit! De eerste Nederlandstalige single van Bouke na de Engelstalige albums sloeg goed aan. De latinachtige sfeer is doorgetrokken naar de nieuwe single "Als een droom". Het nummer is heerlijk dansbaar en zal het ongetwijfeld goed gaan doen in clubs, festivals en beachclubs!Laat de zomer maar beginnen met deze nieuwe single van Bouke!


Lorenzo brengt ode aan alle moeders

18-02-2020 13:11

De kleine maar oh zo 'grote held' uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is. Lorenzo is een opvallende verschijning, vol met tatoeages waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om zijn grote wens uit te laten komen.


Rooie Rico komt met hilarisch Brexitlied

17-02-2020 15:50

Het moge duidelijk zijn: Rooie Rico zwaait even stevig naar Groot-Brittanië, wat vanaf 31 januari geen lid meer is van de Europese Unie. Hij vindt het hele Brexit verhaal nogal cartoonesk overkomen en dat is duidelijk te zien in zijn hilarische videoclip. Op een South Park-achtige manier verschijnt Rico in beeld en legt uit waarom het hem allemaal niet uitmaakt.


Gerto Heupink bewerkt 'Lavendel blue' voor Appie Scheer

17-02-2020 10:22

"Als jaren '80 freak leek mij dit een geslaagde kans om te gaan zingen.", aldus Appie Scheer over zijn keuze om 'Lieveling' uit te brengen. Een cover van Mac Kissoon - Lavendel blue. "Ik heb 'm nog op vinyl single.", aldus de ijs- en oliebollenverkoper. Lavendel blue is nu 'Lieveling' geworden en de Nederlandse tekst is geschreven door Gerto Heupink.


Wie wordt het Mini Star zangtalent 2020?

16-02-2020 16:10

De Mini Star Talentenjacht is een leuke, leerzame en kindvriendelijke talentenjacht voor de leeftijd 8 t/m 15 jaar. Er zijn er 2 voorrondes waarvan de eerste plaatsvindt op zondag 1 maart 2020. De tweede editie staat gepland op zaterdag 21 maart. Als locatie is gekozen voor "Het Wapen van Diemen". De aanvang is op beide dagen 15.00 uur. Op zondag 5 april zal vervolgens de finale plaatsvinden. Kandidaten kunnen zich nog aanmelden via: ministartalenten@gmail.com of bij Petra Groenestein, telefoon: 06-26970956.


Jeremy Hazeleger released live registratie van zijn concert 'One Night Only'

16-02-2020 15:45

Op 5 oktober 2007 stond Jeremy in Carre tijdens de première van Ciske de Rat, hij maakte deel uit van de Kindercast. Die dag is voor altijd in zijn gedachte gebleven en precies 12 jaar later stond Jeremy in het theater, in zijn eigen 'One Night Only' theaterconcert…Een avondvullend programma met een muzikale reis door het leven van Jeremy.


Rood-Hit-Blauw produkties verwelkomt de Crazy Accordeons

15-02-2020 14:30

Als er iemand is, die gek is op Accordeonmuziek, dan is dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties! Ronald is erg verheugd dat hij na een goed gesprek met Marco & Monique, die sinds twee jaar accordeonduo De Crazy Accordeons vormen, een samenwerking is aangegaan. In het dagelijks leven vormen ze ook een setje.


Johnny Lubbers zingt over genaaid worden door mensen die je vertrouwt

15-02-2020 10:47

Genaaid worden door mensen die je vertrouwt….daarover zingt Johnny Lubbers in z'n nieuwe single 'Verdwijn toch uit mijn ogen'. Voor velen zal deze tekst rillingen op het lijf en boosheid tot gevolg hebben. Te goed van vertrouwen, goedheid, teleurgesteld zijn en de ware kant laten zien zijn vaak de woorden die gebruik worden als je in zo'n situatie terecht bent gekomen.Wilma Fieten doorbreekt de stilte met 'Doolhof van het gevoel'

14-02-2020 19:13

Het is even stil geweest rond Wilma Fieten maar de stilte wordt doorbroken met de release van haar nieuwe single "Doolhof van het gevoel". Dit nummer lag al een tijdje op de plank. 'Zingen doe ik uit hobby en ik voel me niet verplicht regelmatig single's uit te brengen. Het leuke van niet zoveel uit brengen is ook dat de mensen weer gaan vragen of ik ook weer een nieuwe cd heb gemaakt.


Danny de Munk brengt nieuwe single 'Bij Elke Slok' uit

14-02-2020 19:07

Vandaag released Danny de Munk zijn nieuwe single 'Bij Elke Slok'. Met zijn nieuwe single gaat Danny terug naar zijn roots: het levenslied. De single schreef Danny samen met Emile Hartkamp en is geproduceerd door Goldstar Music Productions. Danny de Munk: 'Deze maand word ik 50 jaar. Inmiddels heb ik een veelzijdige carrière van 38 jaar, waar ik nooit een uitdaging op muzikaal gebied uit de weg ben gegaan.


'Jij weet toch wel dat ik van je hou'….nieuwe paradepaardje van Colinda

14-02-2020 18:55

Op het onlangs gelanceerde album 'Jij bent mijn kleine wonder' staat als eerste track het swingende lied 'Jij weet toch wel dat ik van je hou'. De ingrediënten voor de tekst, die door Femke Reuvers is geschreven', kwam tot stand tijdens een gesprek dat Colinda voerde met haar inmiddels vaste producer Frank Verkooyen. Het oorspronkelijk uitgebrachte nummer van ABBA is overgoten met een Mambo No.5 sausje.


Jos Bosma timmert flink aan de weg...vijfde single een feit

14-02-2020 18:48

Jos Bosma timmert flink aan de weg want na "Want Zij" en "Bekijk 't Maar" en 'Ik Ben Je Prooi' en" Voorbij " komt hij alweer met zijn 5e single "Jij bent mijn alles". 'Mijn nieuwe single gaat over dat mijn vrouw en ik een hele nare periode achter de rug hebben die elke relatie wel eens heeft. Ik was heel veel met mijn eigen bedrijf bezig en daarnaast ook veel op pad om optredens te doen.


Jeroen van Wijnen presenteert met 'Hand In Hand' een hitgevoelige single

14-02-2020 18:36

De 24-jarige Jeroen van Wijnen is woonachtig in Wagenberg en presenteert met 'Hand In Hand' een uiterst hitgevoelige eerste solo single. Eerder verscheen de single 'Schud Die Billen, welke hij samen met Robin van Herwijnen op de plaat zette. 'Hand In Hand' is een heerlijke foxtrot welke geschreven en geproduceerd is door Sonic Solutions.


Rob Ronalds heeft de Oranje Kroon

14-02-2020 18:19

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 februari is dat 'Als er geen bier meer uit de kraan komt', de nieuwe single van Rob Ronalds. De bekende feestzanger zit nog midden in het après-ski seizoen maar onderbreekt dat natuurlijk graag voor het naderende carnaval. En wat past daar beter bij dan een vrolijke ode aan het goudschuimend gerstenat?


'Kleine Zwerver'........ nieuwe single van Barbara Swinkels

14-02-2020 18:14

Barbara Swinkels timmert hard aan de weg en dat gaat haar goed af. Na eind vorig jaar haar nummer 'Als jou liefste' te hebben uitgebracht verschijnt er nu alweer haar tweede nummer 'Kleine Zwerver'. We zijn er nog lang niet, vertelt ze ons want dit jaar komen er waarschijnlijk nog twee of drie nummers uit. We kunnen onder andere een echte leuke zomer hit verwachten en eind van het jaar een prachtig kerstnummer.


Tom van der Borst reageert op persbericht Toppers van Oranje

14-02-2020 13:39

Bert Schenau laat via een persbericht weten dat zangeres Doenja Plugers vanaf heden het muziekprogramma 'Toppers van Oranje' gaat presenteren. Zij volgt daarmee Ivo Franklin op die het programma heeft overgedragen aan Hubsch Media B.V.. Op dat persbericht kwam een opvallende reactie van Tom van der Borst die samen met Ivo Franklin destijds samen dit project begon.


Paultje Poets kiest voor vlotte, uptempo versie van 'Banger Hart'

14-02-2020 13:31

Naast zijn liefde voor het poetsen van auto's neemt de waardering in het land voor zijn Nederlandstalige feestrepertoire tijdens de optredens steeds meer toe. Met een platencontract op zak bij NRGY Music/Stars Up werkt hij voortdurend aan de uitbreiding van zijn repertoire en staat als Betuwse zanger Paultje Poets voortdurend in de schijnwerpers.


Raymon de Ronde gelooft in een nieuw begin

14-02-2020 09:36

Geloven in een nieuw begin. Dat is de boodschap die Raymon de Ronde meegeeft in z'n nieuwe single 'Leven in een leugen'. Hij had z'n zinnen gezet op een lied dat voor veel mensen aanspreekbaar moest worden. Hij had op een drietal A-viertjes een verhaal geschreven waarover de tekst moest gaan. Producer en tekstschrijver Johnny Leijen heeft het vervolgens verpakt in een herkenbaar 'verslag'.


Ladies of Soul keren in november terug naar de Ziggo Dome

13-02-2020 19:18

Op 20 november 2020 zijn de Ladies of Soul terug in de Ziggo Dome. Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren deze winter terug naar de Amsterdamse poptempel. Dat maakten zij bekend bij JINEK. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.


Die Holländer tekenen contract met Rood-Hit-Blauw produkties

12-02-2020 20:52

Op zaterdag 8 februari j.l. presenteerde Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties op feestelijke wijze de nieuwe Party-Feest act 'Die Holländer' tijdens een persmoment in Nijkerk. Als kers op de taart werd er gelijktijdig een contract getekend waarin de gemaakte plannen op papier vast werden gelegd. Het duo bestaat uit de Nederlandse zangeres Laura en de eveneens uit Nederland afkomstige zanger Martino.


Marco de Hollander levert met 'Zo Is Het Leven' TOP productie af

12-02-2020 18:14

Als er iemand is die weet hoe je een feestje bouwt, dan is het Marco de Hollander. Mede dankzij zijn hits 'Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht' en 'Dit Wordt Een Avond' ontving hij zelfs de titel 'Koning van de Polonaise'. Maar feest is niet louter polonaise, het kan ook meedeinen en meezingen zijn. Dit zal Marco de Hollander aantonen met zijn nieuwe single 'Zo Is Het Leven'.


Johnny Valentino gaat weer los met remake van heerlijke bekende discoknaller

12-02-2020 04:49

Mister Las Vegas doet het weer, want bij de eerste klanken ga je vanzelf bewegen. Een heerlijke bekende discoknaller in een Valentino jasje. Johnny werd op het liedje attent gemaakt door Kees met Dubbel O die er zelf een versie van had gemaakt en vertelde dat dit perfect bij Johnny paste. Samen met Jaap van Didden van JvDRecording en de dames van studio Confi-Dance heeft Johnny een geweldig leuke videoclip gemaakt.