Evenement

Kimberly gaat op verzoek met fans naar Sauerland

11-04-2019 20:40

Enkele dagen voordat Kimberly haar nieuwe single 'Ga mee (op avontuur)' lanceert gaat ze met een aantal fans naar Landhotel Zur Schmitte in Schmallenberg. Het is de eerste keer dat Kimberly met haar fans op reis gaat. Omdat ze eens in de twee maanden door de uitbaters van dit hotel geboekt wordt, leek het haar leuk om hier met een kleinschalig gezelschap een weekend door te brengen.

'Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar Sauerland. Vanuit onze woonplaats Heerhugowaard is het ongeveer vier uur rijden. Dat valt dus reuze mee. Het programma begint op vrijdag met koffie en gebak. Vrijdag- en zaterdagavond organiseren we een feestavond. Op zaterdag zal Eric Baghuis een gastoptreden verzorgen. Omdat we in de buurt van de Warsteiner bierbrouwerij zitten gaan we daar ook naar toe voor een rondleiding. Op zondag gaan we weer huiswaarts', aldus Kimberly.

Als het evenement slaagt, en die kans is groot, overweegt Kimberly om er een jaarlijks terugkerend festijn van te maken. Op haar Facebookpagina zullen ongetwijfeld foto's en filmpjes te bewonderen zijn.