Algemeen

Kerstsingle en nieuwe theatertour voor OG3NE

06-12-2018 15:59

Het zijn drukke tijden voor de dames van OG3NE. Op 15 december begint OG3NE aan een reeks van tien uitverkochte kerstconcerten in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen. Ter gelegenheid van OG3NE 'A Magical Christmas in Concert' releasen Lisa, Amy en Shelley vandaag een nieuwe kerstsingle getiteld 'Alles Is Nog Hier'. Een verrassend Nederlandstalig uitstapje over het gemis van dierbare personen tijdens de warme en knusse kerstdagen.

Ook maakt OG3NE vandaag bekend vanaf september 2019 (seizoen 2019/2020) terug te keren in de Nederlandse theaters met de gloednieuwe theatershow 'SWEET HARMONY TOUR'. Tijdens de vorige theatertournee 'Three Times a Lady' wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de 'ladies with the golden voices'.

Vanaf september 2019 op veler verzoek dus terug in zestig theaters! OG3NE met de 'SWEET HARMONY TOUR' staat voor een avond genieten van de stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band. De landelijke kaartverkoop begint op zaterdag 15 december via de theaters. Ga naar www.og3ne.com voor de volledige speellijst.