Nieuws

Jubileumeditie Edwin in Concert gaat van start

31-10-2019 11:07

Aankomende zaterdag wordt een bijzondere dag voor zanger Edwin van der Toolen, want dan moet hij vlammen tijdens zijn uitverkochte jubileumconcert. De zanger weet zijn Toppers-achtige liveshow voor de vijfde keer te vullen. Elk jaar maakt de zanger er één groot meezingfeest van. De afgelopen vier jaar stonden onder andere zijn collega's André Hazes, Ruth Jacott en Anita Meyer naast hem op het podium. Ook dit jaar pakt Edwin van der Toolen flink uit met verschillende gastartiesten, waaronder de grootste levensliedzangeres van dit moment; Samantha Steenwijk.

Vals of niet, de fans van Edwin zingen zaterdag 2 november uit volle borst mee tijdens Edwin in Concert. Voor het vijfde jaar op rij geeft de zanger in de clubtempel van Rotterdam - Villa Thalia - een avondvullend live concert. Zijn jubileumeditie was binnen no-time uitverkocht. Edwin van der Toolen: "Na maanden voorbereidingen mogen we Rotterdam weer een avondje laten trillen. Aan het enthousiasme van mijn fans zal het niet liggen. Al wekenlang kijken ze hier naar uit. Ik kan daarom niet wachten om zaterdag het podium op te gaan. We gaan er samen weer één groot feest van maken!"

De zanger uit Rotterdam heeft niets te klagen over de belangstelling die hij ieder jaar krijgt voor Edwin in Concert. Ook zijn carrière gaat als een speer. Met een bomvolle agenda, een uitverkocht concert en zijn laatst uitgebrachte single 'Het Laat Je Koud', komt de zanger de aankomende tijd met nog meer fantastisch nieuws. "Wat dat is mag én kan ik nog niet zeggen, maar dat Nederland in 2020 van mij gaat horen… dat is één ding wat zeker is!"

Voor Edwin van der Toolen is een droom uitgekomen. Al stopt hij niet met dromen. Het succes van zijn concerten smaakt naar meer. "Ik heb al eens voor de Toppers in de Johan Cruijff ArenA mogen staan. Mijn lang gekoesterde droom is om ooit met Edwin in Concert voor een volle Ahoy te mogen staan. Ik hoop dat ik deze grote wens ooit nog in vervulling ziet gaan."