Single Release

Jordy Oost hoopt met z'n panfluit naam te maken in de muziekwereld

15-07-2019 12:54

De panfluit speelt al vele jaren een belangrijke rol in het leven van Jordy Oost. Vanaf z'n tiende levensjaar ging hij al met groepjes Indianen op pad die destijds op veel plekjes hun kunsten vertoonden. Nadat Jordy ging verhuizen werd hem voor hem lastig om nog op straat te spelen. Vanaf z'n 18e jaar begon het toch weer te kriebelen en besloot hij het professioneel aan te pakken.

Hij had geen enkel idee hoe hij dat aan moest pakken. Hij nam een aantal liedjes op die echter niet van de grond kwamen. 'Ik heb van alles geprobeerd en wilde de knuppel al in het hoenderhok gooien tot ik via een kennis in contact kwam met Rtv Mediaproductie. Hij kent heel veel mensen in de muziekwereld en stelde voor om contact op te nemen met producer Edwin Geres. Daar heb ik een goed gesprek mee gehad en er liggen plannen om een aantal nummers op te nemen', glundert Jordy.

Als voorloper van dit nieuwe traject presenteert hij nu z'n nieuwe single die hij echter zelf thuis heeft ingespeeld. Het is een muzikale bewerking van Bob Marley's 'Is this love'. Edwin heeft de opname bewerkt tot wat het nu is geworden en Rtv Mediaproductie heeft de beelden voor de clip geschoten. 'Ik hoop dat het me uiteindelijk optredens oplevert en ben blij dat het kleine groepje vakmensen om me heen mij daarin steunen', aldus de inmiddels 23 jarige muzikant uit Enschede. Meer info: https://www.facebook.com/singer.jordy.oost