Nieuws

John West scoort gouden plaat met 'Jouw Blik'

03-07-2019 16:13

Opnieuw scoort John West een gouden plaat en deze keer met de single 'Jouw Blik' die inmiddels bijna 6 miljoen keer is beluisterd op Spotify. In 2017 bereikte 'Lekker Ding', in samenwerking met Lange Frans, de gouden status met meer dan 40.000 verkochte exemplaren en nu is het de beurt aan 'Jouw Blik'. Tijdens zijn TV optreden bij Muziekfeest op het plein in Enschede ontving John West de award uit handen van René Froger.

"Fantastisch dat de mensen in het land dit liedje zijn gaan ontdekken en waarderen waardoor het, zonder dat het ooit de hitlijsten heeft gehaald, nu alsnog deze bekroning krijgt", aldus een gelukkige John West.

Onlangs deed John West nog een succesvolle theatertour langs de grote zalen van Nederland waaronder 013 in Tilburg, het Chassé Theater in Breda en het AFAS Circustheater in Scheveningen.

"Het theater en de concertlocaties in Nederland zijn magisch voor mij. Het voelt geweldig om zo dicht bij de fans te zijn en samen een knalfeest te bouwen. Jouw Blik wordt waar ik ook optreed altijd volop meegezongen".

27 juni verscheen de nieuwe single van John West "Alles wat ik wil" met Lange Frans. Voor meer informatie: www.johnwest.nu, www.cornelismusic.nl