Single Release

John van Bergen gaat los met 2019 versie van 'Joke stop toch met koken'

28-01-2019 08:37

John van Bergen uit het Brabantse Wouw is niet nieuw in de muziekwereld. In 2011 bracht hij de single 'Rotonde' uit. De clip is al 45.000 keer bekeken is op YouTube en het nummer is populair in het zuiden van Nederland. John kreeg de smaak te pakken want naast zijn werk als vrachtwagenchauffeur was hij in de weekenden druk bezig met zijn hobby's als DJ en geluidsman voor diverse artiesten.

In 2011 lanceerde hij de opvolger 'Mijn allergrootste Passie'. In 2012 sloeg hij weer de weg in van het feestcircuit met 'Ze heette Annemarie' waarvoor hij Oranje Shownieuws presentator en zanger Denans wist te strikken voor een rol in de clip.

Door zijn drukke werkzaamheden bleef het een paar jaar stil rond deze Brabander. In 2018 liet hij door producer Johnny van Veldhoven 'Het is moeilijk bescheiden te blijven' van Peter Blanker in een nieuw vaatje gieten. Net voor het carnaval van 2019 komt John met de nieuwe feestuitvoering van 'Joke stop toch met koken' waarmee de 'De Leidse Sleutelgaten' veel succes behaalden. Hiervoor schakelde hij de Rijsbergse producer Randy Watzeels in.